Ga naar de inhoud
Insights
Magazine
Talks
Skinsnacks
Contact
Huidexpert
Menu
Insights
Magazine
Talks
Skinsnacks
Contact
Huidexpert
Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Chocolade Cake met hazelnoten
Ingrediënten
130g havermeel
100g hazelnootmeel
30g cacaopoeder
60g ahornsiroop
Snufje zout
1 tl bakpoeder
3 eieren
225g yoghurt of
kwark
Scheutje citroensap
1 tl vanille-extract
40g pure chocolade
1 tl baking soda
40 g hazelnoten
Stukjes pure
chocolade
30g gesmolten
kokosolie/boter
Zo maak je het!
Verwarm de oven voor op 170° C.
Vet de cakevorm in met kokosboter en bekleed met bakpapier.
Meng alle droge ingrediënten.
Los de baking soda met het citroensap op en roer dit door het beslag.
Schenk het beslag in de cakevorm.
Garneer de cake met de geroosterde hazelnoten en de stukjes chocolade.
Bak de cake in 40 à 45 min. goudbruin en laat afkoelen buiten de oven.
Smakelijk!