Ga naar de inhoud
Insights
Magazine
Talks
Skinsnacks
Contact
Huidexpert
Menu
Insights
Magazine
Talks
Skinsnacks
Contact
Huidexpert
Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Homemade healthy chips
Ingrediënten
800g vastkokende aardappelen
Kruiden naar keuze
Olijfolie
Wil je eens wat anders dan aardappelchips? Gebruik dan jouw favoriete fruit of groenten.
Zo maak je het!
Verwarm de oven voor op 180° C.
Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes van maximaal 2 millimeter. Laat de plakjes 30 min. in koud water met een beetje zout rusten.
Spoel de aardappelen met koud water af en dep met een theedoek droog.
Besprenkel de schijfjes mer olijfolie en meng voorzichtig. Kruid de schijfjes naar smaak op een met bakpapier beklede baakplaat.
Laat de chips ca. 10 min. bakken. Keer om en bak nogmaals 10 min.
Laat de chips op de bakplaat afkoelen.
Smakelijk!