Ga naar de inhoud
Insights
Magazine
Talks
Skinsnacks
Contact
Huidexpert
Menu
Insights
Magazine
Talks
Skinsnacks
Contact
Huidexpert
Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Maurita's Vegan Blondie
Heerlijke vegan, glutenvrije, lactosevrije en suikervrije blondies.
Ingrediënten
265 g kikkererwten
129 ml plantaardige melk
1/2 el appelciderazijn
80 g pindakaas
2 tl vanille-extract
100 g stevia
90 g amandelmeel
28 g gemalen lijnzaad
3/4 tl bakpoeder
1/4 tl baking soda
1/4 tl zeezout
60 g zuivelvrije chocolate chips
Zo maak je het!
Spoel de kikkererwten en dep ze droog.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Bekleed een bakvorm met bakpapier.
Mix alle ingrediënten in een kom met een mixer tot je een mooi beslag krijgt.
Vervolgens meng je met een lepel de chocolate chips door het beslag.
Doe het deeg in de bakvorm.
Werk de vegan blondie af door er wat extra chocolate chips bovenop te strooien.
Plaats in de oven en laat het 25 minuten bakken.
Smakelijk!
Deel en inspireer anderen met deze Skinsnack
Ontdek meer Skinsnacks
Maurita’s Vegan Blondies
Lees meer
Maurita’s Healthy Brownie
Lees meer
Healthy yoghurt bars
Lees meer